Ga naar de inhoud

BEZOEK DE ‘AUTISME IN BEELD’ EXPOSITIE IN JOUW BUURT

Naar aanleiding van Wereld Autisme Dag willen we ook in 2024 een stimulans geven aan autismevriendelijkheid in Vlaanderen door autisme op een concrete en positieve manier in de kijker te zetten.

Met de tentoonstelling ‘autisme in beeld’ geven 50 mensen met autisme een unieke inkijk in hun persoonlijke belevingswereld aan de hand van beelden. Niet iedereen met autisme kan zijn beleving delen, verwoorden of in beeld brengen. De tentoonstelling biedt veel herkenbaarheid, reikt woorden aan en doet mensen stilstaan bij autisme, bij de verschillen én de universele overeenkomsten en noden.

Waar kan je terecht?

Op onderstaande kaart kan je alle locaties terugvinden waar je de ‘Autisme in beeld’ expositie kan bezoeken. Klik op het icoontje linksboven om de lijst met alle locaties te zien. Klik op een locatie om de details te bekijken.

Opgelet: de locaties met een oranje vlagje zijn enkel toegankelijk voor hun eigen publiek!

Inspireer anderen om ook een ‘Autisme in beeld’ expositie te bezoeken.

Deel een foto van jouw bezoek aan een ‘Autisme in beeld’-expositie op sociale media met de hashtags #AutismeInBeeld en #KEIvoorAutisme. Op die manier draag jij jouw steentje bij om ‘Autisme in beeld’ onder de aandacht te brengen van heel wat andere mensen!

Organiseer je zelf een ‘Autisme in beeld’-expositie?
Klik dan hier voor meer info, campagnemateriaal, tips & tricks…