Keileuke Verhalen

Ken jij iemand met autisme die iets keigoed kan? Ken je iemand zonder autisme die het leven keileuk maakt voor iemand met autisme? Ben je keitrots op iemand met autisme? Misschien ben je wel keiblij dat een bepaalde persoon in jouw leven is om jou te helpen? Wil je die iemand echt in de “KEIker” zetten?

Druk dan jouw waardering voor die persoon uit met een kei. Een kei die jij versiert voor die persoon. Of waar jij op schrijft waarom je die persoon een kei vindt. 
Toon hoe heel erg je die persoon apprecieert, door hem of haar jouw persoonlijke KEIvoorAutisme te schenken.  

Hier alvast enkele voorbeelden: 

Een leerling met autisme vindt haar juf een kei omdat zij de opdrachten in de klas heel duidelijk uitlegt. 


Jan vindt het keitof dat zijn overbuur Stef met autisme zoveel af weet van fietsmateriaal en als de beste de versnellingen van zijn fiets kan afstellen. Hij tekent de bolletjestrui op een kei en legt die aan de deur van Stef. Timo schenkt zijn papa en mama een kei omdat ze keiplezante ouders zijnEvert geeft zijn werknemers met autisme elk een kei, want ze zijn stuk voor stuk een kei in hun vak. De ouders van Jasmien geven haar begeleidster op het dagactiviteitencentrum een kei die Jasmien thuis roze geverfd heeft
uit dank dat de begeleidster keiveel geduld met haar heeft.Barbara krijgt een kei omdat ze elk weekend een aantal kinderen met autisme
en een verstandelijke beperking een fijne tijd bezorgt op de boerderij. De leerkracht schenkt Mehmet, een leerling met autisme, een kei:
hij is de enige in de klas die alle papieren altijd perfect op orde heeft
. Aya krijgt een mooi versierde kei van Joris, omdat ze zijn buddy wil zijn in de jeugdbeweging. 


Maak zelf ook een kei voor autisme voor jouw kei in autisme. Iemand met of zonder autisme.  

Neem er een foto van en post die op jouw sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, …).
Vergeet zeker de hashtag niet! #KEIVoorAutisme